page loader

Uw unieke en strategische

investering
in Brussel

EEN STRATEGISCHE LOCATIE VOOR EEN GROEIEND DOELPUBLIEK

Investeer in de aangename woonomgeving van Watermaal-Bosvoorde: strategisch gelegen in het groen en dicht bij de Europese wijk. Souverain 23 is ideaal gelegen voor de vele Europese ambtenaren, diplomaten en lobbyisten die in Brussel, hoofdstad van Europa, zijn tewerkgesteld. Deze unieke uitvalsbasis brengt u vlot via de prestigieuze Franklin Rooseveltlaan met zijn vele ambassades en multinationals, langs het Ter Kamerenbos tot bij de winkels en restaurants op en rond de Louizalaan en het Flageyplein. Souverain 23 is niet alleen prima bereikbaar, het beantwoordt ook aan alle noden op de vastgoedmarkt dankzij het uitgebreid woonaanbod van studio’s tot penthouses.

EEN BETROUWBARE INVESTERING DIE SNEL RENDEERT

Vastgoed is een betrouwbaar investeringsproduct dat een stabiel rendement oplevert, zeker in Brussel. De Brusselse huurmarkt en zijn bevolking zijn uniek in België: er is een sterke bevolkingsgroei, een beperkt aanbod en meer dan 60 % van de inwoners huurt. Daarnaast is Brussel hét politieke centrum van Europa: een veelzijdige stad waar wereldburgers zich thuis voelen en 1 van Europa’s 5 grootste zakencentra. Dankzij een gestage economische groei, een bloeiende arbeidsmarkt en een gunstige werk- en leefomgeving trekt de stad een alsmaar groter doelpubliek aan.

ONVERGELIJKBARE TOEGEVOEGDE WAARDE EN EEN UNIEKE VERHUURSERVICE

Investeren in Souverain 23 betekent dat u het rendement van uw investering nog verder kan optimaliseren. Dankzij onze professionele verhuurservice geniet u van een investering zonder zorgen, en hoeft u zich niet te bekommeren om het administratieve en logistieke beheer van uw eigendom, zoals contracten, huuropvolging, herstellingen, … Bovendien bouwen we op meer dan 15 jaar ervaring om betrouwbare huurdersprofielen aan u voor te stellen. Die zijn stuk voor stuk bereid om het prijskaartje te betalen dat bij comfortabel wonen in een uitzonderlijke stad hoort. U bent dus zeker van een maandelijks inkomen op korte en lange termijn.

Benieuwd naar het investeringsaanbod? Maak een afspraak.